Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notícies

Festa Major de setembre 2020

*Cal demanar cita prèvia per assistir a tots els actes de la Pl. La Sardana passant personalment a l'Ajuntament a apuntar-se o trucant al 973 75 6006 del 16 al 24 de setembre o fins a completar l'aforament. * Es reservarà amb rigorós ordre d'inscripció. * Es prioritzarà els empadronats al municipi. * Es podran reservar grups de 10 persones com a màxim. * El recinte s'obrirà una hora abans de l'acte. * Es podrà accedir al recinte un cop hagi arribat tot el grup (i us acompanyaran als seients reservats). * És obligatori l'ús de mascareta.

Matrícula oberta - Escola municipal de música d'Alguaire

Obrim les inscripcions per nou alumnat .Curs 2020/21. Places disponibles des de P3 fins a adults. Grups reduïts, classes presencials i/o telemàtiques. Demaneu informació sobre les possibilitats horàries i disponibilitat d’instruments. Informa’t a L’Intèrpret: 973 26 39 06 www.l-interpret.com

Concurs de contes "Sant Jordi confinat"

Actualització: El relat guanyador al Concurs de contes Sant Jordi confinat ha estat: El drac que no volia ser drac de Gemma Ventura. Es decideix atorgar un accésit al conte: Sant Jordi versió 2020 d'Elena Riu i Pol Bañeres. Enhorabona!

Desinfecció dels carrers de la vila

Tal com dicten les autoritats sanitàries i amb coordinació amb el CAP d’Alguaire s’ha procedit a la desinfecció dels carrers del poble i zones més crítiques per tal d’evitar focus propicis per a l’expansió del COVID19, així com també dels espais públics de més afluència de gent com els establiments comercials , farmàcia, places, parcs i edificis municipals. Aquest procediment de desinfecció s’anirà fent periòdicament i sempre sota les directrius que estipula el Departament de Salut de la Generalitat.

Adhesió de l’Ajuntament d’Alguaire al “MANIFEST DELS ENS LOCALS DAVANT LA CRISI DEL CORONAVIRUS”

Atesa la situació creada per la pandèmia del Covid-19, l’Associació Catalana de Municipis i Comarques(ACM), l’Associació de Micropobles de Catalunya i la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) han acordat un manifest conjunt per exposar la posició i les demandes del món local català davant l’actual moment de dificultat, al qual manifest demanen l’adhesió dels ens locals del nostre país.

Document Actions