Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notícies

Matrícula oberta - Escola municipal de música d'Alguaire

Obrim les inscripcions per nou alumnat .Curs 2020/21. Places disponibles des de P3 fins a adults. Grups reduïts, classes presencials i/o telemàtiques. Demaneu informació sobre les possibilitats horàries i disponibilitat d’instruments. Informa’t a L’Intèrpret: 973 26 39 06 www.l-interpret.com

Festa Major de setembre 2020

*Cal demanar cita prèvia per assistir a tots els actes de la Pl. La Sardana passant personalment a l'Ajuntament a apuntar-se o trucant al 973 75 6006 del 16 al 24 de setembre o fins a completar l'aforament. * Es reservarà amb rigorós ordre d'inscripció. * Es prioritzarà els empadronats al municipi. * Es podran reservar grups de 10 persones com a màxim. * El recinte s'obrirà una hora abans de l'acte. * Es podrà accedir al recinte un cop hagi arribat tot el grup (i us acompanyaran als seients reservats). * És obligatori l'ús de mascareta.

Concurs de contes "Sant Jordi confinat"

Actualització: El relat guanyador al Concurs de contes Sant Jordi confinat ha estat: El drac que no volia ser drac de Gemma Ventura. Es decideix atorgar un accésit al conte: Sant Jordi versió 2020 d'Elena Riu i Pol Bañeres. Enhorabona!

Desinfecció dels carrers de la vila

Tal com dicten les autoritats sanitàries i amb coordinació amb el CAP d’Alguaire s’ha procedit a la desinfecció dels carrers del poble i zones més crítiques per tal d’evitar focus propicis per a l’expansió del COVID19, així com també dels espais públics de més afluència de gent com els establiments comercials , farmàcia, places, parcs i edificis municipals. Aquest procediment de desinfecció s’anirà fent periòdicament i sempre sota les directrius que estipula el Departament de Salut de la Generalitat.

Document Actions