Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Plans

Aprovació inicial de la revisió del Pla director d'aigua potable

El Pla Director del servei d’abastament d’aigua potable d’Alguaire té per objecte ser un element bàsic de planificació que, dona una visió global del servei municipal d’abastament d’aigua potable, des de la disposició dels recursos, distribució, control, tant en l’actualitat com en un futur.
Aquest Pla Director és una eina imprescindible per disposar d’un bon coneixement de l’estat actual de la xarxa i disposar de les millores necessàries per solucionar els possibles problemes de funcionament juntament amb l’estudi del creixement del municipi.
Amb subvenció de l’Agència Catalana de l’Aigua:

ACA.jpg

Pla director d’abastament d’aigua potable d’Alguaire  download.jpg

 

Pla local de Joventut Alguaire 2016-2019

El Pla Local de Joventut és l’eina de planificació de les polítiques locals de joventut, un document que pretén donar resposta a les necessitats dels i les joves del municipi, amb el propòsit d’oferir-los les oportunitats i els recursos suficients per promoure el seu desenvolupament personal.
Amb el suport de la Secretaria de Joventut de la Generalitat de Catalunya:

Sec_Joventut.jpg

Pla local de Joventut Alguaire 2016-2019  download.jpg

 

Pla d'Igualtat de Gènere 2019-2023

El Pla d’Igualtat de gènere és una eina per promoure la igualtat d’oportunitats entre dones i homes en tots els àmbits de l’organització municipal, amb l’objectiu d’avançar cap a una societat més igualitària i equitativa.

Pla Igualtat de Gènere 2019-2023  download.jpg

Document Actions