Tornar a l'inici Ajuntament d'Alguaire

Actualitat

Actualitat i activitats de la bibliotecaNOVEMBRE


Imagen relacionada

* Dimarts, 7 – Presentació literària del llibre Pacte de silenci. Amb el comentari literari del seu escriptor, Llorenç Capdevila. A les 19,30h. Després d’haver llegit el la novel·la al grup de lectura, podrem esgrunar-la encara més amb el seu autor. En el marc de “Llegeix que fa fort. Tiros i crims a la biblioteca”. Gratuït i obert a tothom. Amb la col·laboració del grup de lectura de la biblioteca i Pagès Editors.


* Dijous, 9 – Minuts menuts. A les 10,15h. Els infants de 2 anys de la Llar municipal visiten la biblioteca.


* Dijous, 9 – Històries d’animals. Hora del Conte amb titelles. A les 18,00h. Quin és l’animal més animal de tots els animals? L’espectacle és una crida, de forma indirecta, a la reflexió sobre el que estem fent amb el planeta terra. Amb música en directe, s’explicaran 4 contes. A càrrec de Pengim-penjam.


DESEMBRE


Resultado de imagen de seixanta vuit* Dimarts, 5 – Presentació literària de Seixanta-vuit. A les 19,00h. Sessió per acabar l’any on parlarem d’aquesta novel·la negra juntament amb Ramon Usall, autor del llibre. En el marc de “Llegeix que fa fort. Tiros i crims a la biblioteca”. Gratuït i obert a tothom. Amb la col·laboració del grup de lectura de la biblioteca i Pagès Editors.
 


Nota informativa

Del 27 de desembre al 5 de gener (ambdós inclosos) la biblioteca romandrà tancada per vacances.Desenvolupat per SEMIC Internet