Tornar a l'inici Ajuntament d'Alguaire

Actualitat

Actualitat i activitats de la biblioteca


març/abril 2018


---> El jurat del concurs a Instagram "Instawine2018"es va reunir el 5 de març per escollir les dues fotografies guanyadores. Podeu veure les imatges guanyadores a l'apartat "Actualitat" d'aquesta pàgina web.

març

* Dissabte, 3 – Visita guiada al Celler Castell del Remei, sala d’exposicions i santuari. Durant la visita, farem una degustació dels seus vins. En acabar, ens quedarem a dinar al restaurant del recinte. Acte de cloenda de “Lletres i vins, biblioteques amb D.O”. Activitat gratuïta i amb places limitades. Desplaçament a compte de cadascú. Col·labora Celler Castell del Remei.

 

* Dilluns, 5 – Hora del conte “I això qui ho ha dit?”. A les 18,00h. Quan jo era petita tenia una tieta d’aquelles que et pessiguen les galtes cada vegada que et veuen. Una tieta  que sempre em  preguntava: - a què jugues nena?-   I quan jo li responia: jugo a ser pirata o estic empaitant un drac molt perillós, ella, xisclant i amb les mans al cap em deia que les nenes maques han de jugar a cuinetes i a princeses. I jo li deia: I això qui ho ha dit? Conte per la igualtat. Amb la narradora Sandra Rossi.

 

* Dimarts, 6 – Trobada grup de lectura d’adults. A les 19,00h. Novament ens reunim per comentar aquest cop, parlarem dels còmics per adults “Lamia” de Rayco Pulido i “La propiedad” de Rutu Modan.


* Dimarts, 13 – Espectacle “Vi, glosa i estrelles”. A les 19,00h. Descobrirem les connexions entre el món del vi i els astres, a través de la cançó amb text improvisat, la divulgació astronòmica, la literatura i les cançons. Espectacle de l’Associació Bocafoscant amb Mireia Mena i Alexandre Bonanit. Hi haurà un tast de tres vins “Costers del Segre”. Activitat gratuïta i oberta a tothom. Tast de vins per a majors de 18 anys.


Consulta les bases al 1er Concurs de Treballs de Recerca 2018 a l'enllaç: http://www.alguaire.cat/ca/actualitat/detall.aspx?IdNoticia=691

abril 

* Dimarts, 3 – Trobada amb el grup de lectura d’adults. A les 19,00h. Novament ens reunim per contrastar opinions sobre el llibre “El llibreter de Kabul” d’Åsne Seierstad.


* Divendres, 27 – Visita guiada a l’Escola de Maristes de Lleida. A les 10,00h. Els alumnes de Maristes visiten Alguaire i aprofitant-ho, també coneixeran la biblioteca i el llegat de Josep Lladonosa.Desenvolupat per SEMIC Internet