Tornar a l'inici Ajuntament d'Alguaire

Actualitat

Actualitat i activitats de la biblioteca


gener - febrer 2018

gener

 * Dimarts, 9 – Trobada grup de lectura d’adults. A les 19,00h. Ens reunim, novament, aquest cop per comentar l’obra teatral Romeu i Julieta de William Shakespeare.

 

* Divendres, 12 – Aproximació a l’Òpera Romeu i Julieta. A les 19,30h. Vine a conèixer l’òpera Romeu i Julieta amb fragments audiovisuals comentats. La millor òpera basada en l’obra de Shakespeare, plena de grans moments coneguts. Explicació a càrrec del Sr. Pol Avinyó, historiador i divulgador musical. Gratuït i obert a tothom. Amb el suport del Servei de biblioteques, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i Gran Teatre Liceu de Barcelona.

 

 * Dijous, 18 – Conte la Lluna, la Terra i el Sol. A les 18,00h. Amb música en directe i titelles. La Lluna, sempre contenta, juga pel cel amb els seus amics els estels. La Terra la mira des de lluny‚Ķ està molt trista perquè se sent molt sola. Quan la Lluna s’assabenta del que li passa a la Terra vol ajudar-la i se li acut de cridar al Sol perquè les ajudi a trobar una solució. La Lluna i el Sol decideixen que a partir d’ara es quedaran al costat de la seva amiga i li faran companyia per sempre més. A càrrec d’Alquímia Musical.

 

* Dimarts 30 – Visita a la Biblioteca Pública de Lleida. A les 18,30h. Els membres del grup de lectura d’adults en motiu del 10è aniversari de la seva creació, visiten la biblioteca pública i coneixeran els diferents espais a través d’una visita guiada i el llegat de Màrius Torres, en motiu del 75è aniversari de la mort del poeta. Si tu també vols visitar-la juntament amb el grup, passa a apuntar-te per la biblioteca del 8 al 12 de gener (les places són limitades). Amb el suport de Biblioteca Pública de Lleida.

 

febrer

* Dimarts, 6 i dimecres, 7 – Visita dels infants de P3, P4 i P5. A les 10,00h. Els infants de l’escola visiten la biblioteca i escoltaran diferents contes.

 

Obertes les inscripcions a Biblioteques amb DO 2017* Dimarts, 6 – Gotim de contes. A les 19,00h. a càrrec d’Elisabeth Ulibarri. Sessió de contes adreçats al públic adult..

La delicadesa d'un vi exquisit, que guarda secrets profunds i poderosos, una delicadesa discreta capaç de canviar el destí amb un gir inesperat. Inclou una adaptació de Gastrònoms de Roald Dahl i El banquet dels morts, basat en un conte tradicional. Dins del programa Biblioteques amb D.O. Lletres i vins 2018.* Dimarts, 13 – Trobada amb el grup de lectura. A les 19,00h. Lectura de poemes i comentari sobre el llibre "Jardí ebri: tria del diván" d'Ibn Khafaja.


* Dijous, 8 – Conte especial Carnestoltes La pallassa Priska. A les 18,00h. Aquest és un conte divertit i entranyable, on la seva protagonista, la pallassa Priska, despistada de mena, sempre oblida el seu nas màgic per tot arreu. Sort en té dels seus amics, els habitants de la mar Mediterrània, que sempre li donen un cop de mà per poder-lo trobar. La sessió s'acompanya d'i·lustracions gegants reals dels diferents protagonistes del conte. En acabar, taller de maquillatge relacionat amb el conte. Amb Eva González. 

Desenvolupat per SEMIC Internet