Tornar a l'inici Ajuntament d'Alguaire

Actualitat i activitats

Biblioteca Josep Lladonosa Pujol


maig - juny


 maig 

Imagen relacionada* Dijous, 3 – Contes d’aire i de paper. A les 18,00h. Les històries poden viure al cap o al paper, ens hem d'atansar sense fer gaire soroll. Quiets. I poc a poc surten. Quan apareixen es poden agafar, de l'aire, o del paper. I tornar a començar... Amb el narrador Carles Alcoy. El seu estil es caracteritza per una recerca acurada de les històries i una comunicació directa amb el públic sense cap tipus d’element escènic. Gratuït i adreçat a infants a partir de 4 anys.

* Dimarts, 8 – Trobada grup de lectura. A les 19,00h. Nova trobada per comentar la novel·la “La memòria de l’arbre” de l’escriptora Tina Vallès. L'autora es connectarà via Skype per parlar del seu llibre, per aquest motiu si tu també l'has llegit, pots participar-hi.

* Del 15 de maig al 15 de juny – Exposició fotogràfica: Txernòbil, la ciutat del silenci. Impactant mostra itinerant d’imatges de les conseqüències urbanes del desastre nuclear a la ciutat ucrainiana de Txernòbil a càrrec de Jorge Franganillo. En l’horari d’obertura habitual de la biblioteca.

juny


* Dimarts, 5 – Xerrada-col·loqui sobre Txernòbil. A les 19,00h. Parlarem del llibre “Voces de Chernóbil” d’Svetlana Alexiévich i comentarem l’exposició fotogràfica “Txernòbil, la ciutat del silenci”, juntament amb el seu autor, Jorge Franganillo, documentalista, professor i investigador de la Universitat de Barcelona que va visitar la ciutat fantasma de Prípiat per fer el fantàstic reportatge fotogràfic que pot visitar-se fins al 15 de juny a la biblioteca. Ens explicarà la seva experiència i parlarem a fons sobre Chernòbil i dels efectes i causes actuals i futures de l'explosió de la central nuclear de la ciutat. Activitat oberta a tothom. Participa grup de lectura.Nota informativa: El divendres 11 i el divendres 25 de maig la biblioteca romandrà tancada. Disculpeu les molèsties.
Desenvolupat per SEMIC Internet