Tornar a l'inici Ajuntament d'Alguaire

EMUN FM Ràdio


Web d'EMUN FM Ràdio: http://www.emunfmradio.cat/

Escolta en directe
Les emissores municipals d’Alguaire (
96.5 FM), Almenar (107.7 FM), Corbins (107.1 FM), Rosselló (107.5 FM) i Albesa (99.6 FM), s’uneixen per tal de compartir experiències i recursos tècnics. Oferint un producte radiofònic professional, proper i amic, amb programes i pautes conjuntes, unificant criteris i defensant interessos comuns.

El propòsit és fer una ràdio propera, professional però també de casa, arribant als més de tretze mil habitants que sumen els cinc municipis i assolint gran part de la comarca del Segrià, la Noguera i la franja.

Amb el projecte d’EMUN, la seu principal de la ràdio es trasllada bianualment a les emissores dels pobles on emet. Va passar primer per Almenar i actualment, es troba a Rosselló.

L’any 2007 l’emissora, conjuntament amb el suport dels ajuntaments, creà l’
EMUSIC Festival. Aquesta jornada, compta amb grups de música novells de diferents estils i, d’altres més consolidats, que neixen als pobles d’EMUN.
Al 2008, a la 2a edició del festival, es va comptar amb un gran èxit de públic i una de les novetats va ser poder fer la gravació d’una cançó per grup recollida en un CD. L'any 2009, la 3a edició de l’EMUSIC Festival, va tenir lloc a Alguaire.

Podeu contactar amb EMUN FM Ràdio a través del telèfon 973 732 723 o enviant un correu electrònic a
emun-ponent@hotmail.com

PROGRAMACIÓ PAUTADA 2010/11
Clica aquí

 
            

Desenvolupat per SEMIC Internet