Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat i activitats

Nota informativa: Degut a l'excepcional situació que estem vivint actualment a causa del COVID19, la biblioteca d'Alguaire, romandrà tancada. Aixi mateix, totes les activitats programades es cancel·len fins a nou avís.

Activitats març 2020

* Del 2 al 6 – Exposició de llibres feministes i sobre la igualtat de gènere. Recull de material sobre feminisme, la igualtat de gènere i violència zero vers les dones. En ella, podreu trobar des de novel·les fins a llibres infantils o pedagògics.

* Dimarts, 3 – La mascota de la biblioteca. 9,30h. Els alumnes del cicle infantil visiten la biblioteca i coneixeran la nova mascota, a més, descobriran el nom que se li ha donat que va ser votat pels nens i nenes dies abans.

* Dimecres, 4 –  Hora del conte La princesa i el pirata. A les 18,00h. La princesa Filomena vivia en una torre d’ivori i de plata, treia el cap per la finestra i pentinava els seus cabells llargs mentre transcorria la vida. Un bon dia, la nostra protagonista va decidir viure fora del propi conte i escollir el seu destí... Conte sobre la igualtat de gènere, l'apoderament de la dona i la prevenció de la violència. Recomanat a partir de 5 anys. Amb la narradora Silvia Palazón.

* Dijous, 5 – La mascota de la biblioteca. 9,30h. Els alumnes del cicle inicial visiten la biblioteca i coneixeran la nova mascota, a més, descobriran el nom que se li ha donat que va ser votat pels nens i nenes dies abans.

* Dimarts, 10 − Trobada grup de lectura d’adults. A les 19,00h. Aquest cop desgranarem el llibre “Color de llet” de l’escriptora Nell Leyshon.

* Divendres, 20 − Hora del conte en anglès Under the sea. A les 18,00h. Un nen a qui encanta bussejar troba una moneda antiga procedent d’un vaixell pirata i decideix iniciar la recerca de la resta del tresor. Activitat gratuïta adreçada a infants de 3 a 8 anys. A càrrec de Kids & Us.

A més a més...

3r Premi de Recerca Juvenil AlguaireTermini fins al 20 de març. Bases de participació aquí: http://www.alguaire.cat/actualitat/noticies/3r-premi-de-recerca-juvenil-dalguaire-2

Cartell 3r premi de Recerca Juvenil.jpg

Activitats abril 2020

* Dimarts, 14 − Trobada grup de lectura d’adults. A les 19,00h. Novament, els i les membres del grup de lectura ens reunirem per parlar de la novel·la “La gàbia d’or” de Camilla Läckberg.

* Dimecres, 15 − Taller de robòtica. A les 18,00h. Adreçat a infants a partir de 7 i 8 anys, és diferenciarà el mecanisme entre un autòmat (un divertit robot de llauna) i uns aparells que disposen de característiques que els fan reconèixer el seu entorn, o en algun cas prendre alguna decisió pel seu compte. Treballem amb petits robots que interaccionen dins d'una plataforma, per tal de poder-los controlar. Són petits artefactes, que disposen de reconeixement tàctil, visual o acústic. Cal inscripció prèvia passant per la biblioteca. Places limitades. Activitat gratuïta. A càrrec d’Univers Quark.

Al 2020 la biblioteca fa 30 anys!

Ens alegra poder arribar a celebrar el 30 aniversari de la biblioteca d'Alguaire. Per commemorar-ho, estem preparant diferents activitats durant tot el 2020 i en un acte central més destacat a l'abril. Esteu atents a les novetats que us anirem presentant, esperem que siguin del gust de tots i totes i que en gaudiu al màxim!

30 aniversari logo.png

Document Actions