Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Properes activitats

 NOVEMBRE

* Dimarts, 19 – Taller del coet Apollo 11. A les 18,00h. Aquest 2019, es celebren els 50 anys de l'arribada de l'home a la Lluna i a la biblioteca volem celebrar-lo. Coneixerem l'origen de la Terra i la Lluna, parlarem d’eclipsis i de les missions Apollo. Muntarem un coet que podreu endur-vos a casa o a l’escola. Activitat familiar, adreçada a nens i nenes a partir de 7 anys. Poden participar infants més petits acompanyats d'adults que els puguin ajudar en el muntatge. En acabar el taller, un dels coets l'enlairem dins de la biblioteca i comprovem el seu funcionament. Cal inscripció prèvia passant per la biblioteca fins a acabar les places. Activitat gratuïta. A càrrec de Univers Quark.

* Dimarts, 26 – Reunió grup de lectura. A les 19,00h. Nova sessió amb el grup de lectura, en aquesta ocasió comentarem el llibre Avi, et trauré d’aquí! de Joan Pinyol.

DESEMBRE

* Dimarts, 17 – Reunió grup de lectura. A les 19,00h. Nova edició amb el grup de lectura, ens reunim de nou per comentar el llibre del mes.

 

* Dijous, 19 – Els lletraferits. A les 18,00h. Hora del conte especial. Sessió per a públic familiar. Una nena de sis anys es mor de curiositat davant d’una porta tancada que el adults li han prohibit d’obrir. Un dia, malgrat les prohibicions, decideix obrir-la... i descobreix llibres, llibres i més llibres i un oncle que, d’un raconet secret de la seva biblioteca treu un gran llibre i la convida a endinsar-se en el món dels contes. L’oncle li ensenya, així, el sentit de la paraula “lletraferit” i aconsegueix que arreli en ella. Espectacle que gira a l’entorn de l’amor per les paraules i del gran poder que tenen. Amb l’actriu Sandra Rossi.

 

Nota informativa: La biblioteca romandrà tancada del 24 de desembre al 6 de gener (ambdós inclosos).

Document Actions