Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Salut

Programa NEREU

El Programa Nereu és una eina destinada a combatre el sedentarisme i promoure els hàbits saludables tant d'exercici físic com d'alimentació entre els infants de 6 a 12 anys del municipi.

Des de l'any 2009 Alguaire ve implementant aquest programa a càrrec de l'Associació Nereu. Exercici Físic i Alimentació Saludable, entitat sense ànim de lucre composada per un equip interdisciplinari de professionals que treballen per promocionar hàbits saludables a les famílies mitjançant el foment i la pràctica de l'activitat física així com ensenyant hàbits saludables a nivell d'alimentació.

Aquesta activitat compta amb el suport de l'equip de pediatria del Consultori municipal.

nereu.jpg

Amb el suport econòmic de:

diputacio.jpg

Col·laboren:

nereu2.jpg

Programa PAFES

El Pla d'Activitat Física Esport i Salut (PAFES), impulsat des del 2005 pel Departament de Salut i la Secretaria General de l'Esport, té com a objectius difondre les recomanacions d'activitat física per a una bona salut, i aconseguir una població més activa. Per assolir aquestes fites, el PAFES actua a través de la:

  • Capacitació dels professionals per a la prescripció i el consell d'activitat física
  • Promoció d'entorns per a la pràctica d'activitat física a nivell local
  • Creació de xarxes locals per a la promoció de l'activitat física

L’Ajuntament d’Alguaire, amb el suport dels metges i infermers/es del Consultori Municipal i de la Diputació de Lleida porta implementant el Programa Pafes des de fa més de 10 anys, promovent així la bona salut entre els veïns i veïnes del municipi.

pafes.jpg

Amb el suport ecònomic de:

diputacio.jpg

Amb la col·laboració de:

pafes2.jpg

 

 

Document Actions