Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Grup Joves Lectors "Demà, i demà, i demà" de Grabrielle Zevin

Els grups de lectura són per compartir les lectures i que es converteixin en un acte social participatiu i amistés. Teniu entre 12 i 17 anys, sou benvinguts al grup de lectura jove!

Sobre "Demà, demà i demà" de Gabrielle Zevin: 
Des de ben petits, en Sam i la Sadie comparteixen l’afició pels videojocs. Allà hi experimenten la llibertat i l’alegria que els manca al món real, on senten que no acaben d’encaixar. Quan es retroben anys més tard, decideixen apostar pels seus somnis i viure de la creació d’aquests universos fantàstics i imaginaris sense preveure, però, que ben aviat s’enfrontaran a un èxit imprevist i imparable que posarà en dubte la naturalesa de la seva relació.

Aquesta és la història dels mons que construeixen els dos amics, perfectes però irreals, i també de la impossibilitat per adaptar-se a la ferocitat del que comporta el triomf: els diners, la fama, les identitats qüestionades i la tragèdia.

Demà, i demà, i demà és un relat sobre la nostra necessitat de connectar, d’estimar i de ser estimats. Una obra commovedora sobre els límits de l’amistat i l’amor, i una oda al refugi que ens ofereix la imaginació.

Biblioteca d'Alguaire
  • Quan 13/12/2023 de 18:30 a 19:30
  • On Biblioteca d'Alguaire
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal