Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notícies

Presentació del 31è Premi Josep Lladonosa

El diumenge 18 d'abril a les 12.00h tindrà lloc la presentació del llibre guanyador de la 31 edició del Premi Josep Lladonosa d'història local dels Països Catalans.  L'acte té aforament limitat i es seguiran les normes de seguretat, higiene i distància necessàries.

Faristols QR

L'Ajuntament ha instal·lat 8 faristols permanents amb codi QR en diferents espais representatius del municipi. Aquests es troben ubicats en 8 punts: La Biblioteca, Esglésies Sant Serni i Merli, pou de gel, riu d’Alguaire, Sagrat Cor, Monestir Santjoanista i Mata de Pinyana.

Exposició "Textures i lectures"

Exposició itinerant que podrà visitar-se a la biblioteca en l'horari d'obertura habitual del 7 al 16 d'abril. Compta amb el suport del Consell Comarcal del Segrià. Així mateix, en el marc de l'exposició, el 14 d'abril a les 17.30h tindrà lloc als jardins exteriors de la Casa Sociocultural la presentació de l'exposició a càrrec de l'artista Palmira Rius i comptarem també amb una de les escriptores participants, Ramona Solé, que parlarà de la seva darrera novel·la "Bisturí". Per assistir a l'acte és imprescindible inscriure's trucant al 973 756 816 o escrivint a biblioteca@alguaire.cat

Bases al 4t. Premi Recerca Juvenil d'Alguaire

L'entrega dels treballs guanyadors tindrà lloc a la Sala d'Actes de l'Ajuntament el diumenge 18 d'abril a les 12.00h. durant la presentació del Premi Lladonosa. Es seguiran totes les mesures de seguretat, aforament i ventilació necessàries.

Actes Abril Cultural 2021

Aquest és el programa d'activitats en el marc de l'Abril Cultural d'enguany, es seguiran les mesures de seguretat necessàries en tots els actes.

Carnestoltes confinat

El senyor Carnestoltes visitarà els carrers de la nostra vila (Alguaire/Mata de Pinyana) el 13 de febrer de 2021 a partir de les 16,00h.

Tertúlia literària de la novel·la "La casa de la frontera"

El dimarts 12 de gener a les 18,30h tindrà lloc la tertúlia literària de "La casa de la frontera" a càrrec del seu autor, Rafael Vallbona i la psicòloga Anna R. Ximenos. Serà en format virtual a través de la plataforma Zoom. L'enllaç de connexió és el següent: https://us02web.zoom.us/j/88324753743

Festa Major de setembre 2020

*Cal demanar cita prèvia per assistir a tots els actes de la Pl. La Sardana passant personalment a l'Ajuntament a apuntar-se o trucant al 973 75 6006 del 16 al 24 de setembre o fins a completar l'aforament. * Es reservarà amb rigorós ordre d'inscripció. * Es prioritzarà els empadronats al municipi. * Es podran reservar grups de 10 persones com a màxim. * El recinte s'obrirà una hora abans de l'acte. * Es podrà accedir al recinte un cop hagi arribat tot el grup (i us acompanyaran als seients reservats). * És obligatori l'ús de mascareta.

Matrícula oberta - Escola municipal de música d'Alguaire

Obrim les inscripcions per nou alumnat .Curs 2020/21. Places disponibles des de P3 fins a adults. Grups reduïts, classes presencials i/o telemàtiques. Demaneu informació sobre les possibilitats horàries i disponibilitat d’instruments. Informa’t a L’Intèrpret: 973 26 39 06 www.l-interpret.com

Document Actions