Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Concurs de cartells de la Festa Major

Del 15 de maig al 31 de juliol de 2020

DIMECRES 13 MAIG 2020

Tots aquells que vulguin participar en aquest concurs hauran de seguir per les bases següents:
 
1. Hi poden participar tots els interessats i interessades. Hi haurà 2 categories: Adults i infantil. Pot presentar-se un dibuix per persona.
 
2. El tema ha de tenir relació amb la Festa Major i poden aparèixer aspectes o símbols típics de la nostra població com: figues, el Sagrat Cor, els gegants d’Alguaire o correfocs. Al dibuix ha de figura-hi escrit: “Festa Major d’Alguaire 2020” i “Dies 25, 26 i 27 de setembre”. Els cartells han de ser originals, inèdits i de creació pròpia.
 
3. Les obres es poden fer a mà o en ordinador a mida DIN A4 i verticalment i han de poder imprimir-se, poden fer-se en qualsevol tècnica: dibuix, pintura, collage, fotografia... tot i que no es poden fer servir materials que impedeixin la seva reproducció com relleus.
 
4. Categories:
 
Infantil: De 6 a 16 anys
Adults: Més de 17 anys
 
Una de les dues obres guanyadores serà la portada del llibret de la Festa Major de setembre 2020 i l’altra estarà a l’interior del mateix llibret, entre les pàgines del programa.
 
5. La presentació de les obres s’haurà de fer per email, s’ha d’enviar una foto a gran resolució del cartell i enviar-la a: cultura.alguaire@hotmail.com perquè pugui apreciar-se la imatge bé. Cada obra portarà un lema. Al mateix correu s’ha d’indicar el nom i cognoms, l’edat, un telèfon de contacte i la categoria a la que es presenta.
 
6. El jurat estarà composat per personal de l’Ajuntament d’Alguaire, de la Regidoria de Cultura i del món de les arts plàstiques.
 
7. Terminis: Es rebran cartells del dia 15 de maig al 31 de juliol de 2020.
 
8. Es concediran dos premis, un per cada categoria:
Categoria infantil: Un val de 40€ a bescanviar amb material escolar en un negoci local.
Categoria adults: Un val de 60€ a bescanviar en un negoci local.
 
9. Totes les obres guanyadores quedaran en propietat de l’Ajuntament d’Alguaire i podrà fer-ne difusió o exposar-les, si així ho considerés convenient.
 
10. La participació en aquest concurs implica l’acceptació de totes les bases.
 
11. El lliurament de premis es farà durant els actes de la Festa Major de Setembre de 2020.
 
El jurat podrà introduir les modificacions que siguin convenients pel bon funcionament del concurs. El jurat podrà declarar desert el concurs.