Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Concurs de contes "Sant Jordi confinat"

Actualització: El relat guanyador al Concurs de contes Sant Jordi confinat ha estat: El drac que no volia ser drac de Gemma Ventura. Es decideix atorgar un accésit al conte: Sant Jordi versió 2020 d'Elena Riu i Pol Bañeres. Enhorabona!

DIMARTS 14 ABRIL 2020

BASES DE PARTICIPACIÓ

- Obert a tothom. Es pot participar individualment o en família.

- La història presentada ha de ser inèdita, de creació pròpia i en llengua catalana.

- Es tracta de refer la història de Sant Jordi, però en aquest cas, l'aventura passa amb la situació de que TOTS els personatges es troben tancats al mateix domicili a causa del confinament, per tant, totes les combinacions són possibles, però sempre partint d'aquesta premisa. 

- L'extensió màxima és de 2 pàgines en un document en Microsoft Word o Open Office amb lletra tipus Arial, mida 11.

- La història s'ha d'enviar per correu electrònic a: biblioteca@alguaire.cat indicant l'edat, nom i cognoms de l'autor, autora o autors.

- El millor conte de Sant Jordi confinat rebrà un val de 60€ a bescanviar amb llibres o material de papereria en un negoci de la localitat d'Alguaire. No es podrà bescanviar per diners. 

- El jurat serà format per personal de la biblioteca d'Alguaire i de la regidoria de cultura de l'Ajuntament d'Alguaire. El jurat pot declarar el concurs desert. 

- Termini de participació: del 14 al 22 d'abril de 2020.

- El millor conte de Sant Jordi confinat es difondrà públicament al Facebook de la biblioteca Josep Lladonosa Pujol el dia 23 d'abril de 2020. Al participar, es cedeixen els drets de difusió del conte a través del Facebook i a través d'altres mitjans, si així ho considera oportú la biblioteca.

- La participació implica l'acceptació d'aquestes bases.