Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Concurs de pintura ràpida

Tindrà lloc el dissabte 30 de maig de 2020

DIJOUS 14 MAIG 2020

L’Ajuntament d’Alguaire convoca aquest concurs de pintura ràpida durant la Fira de Maig 2020.

Participants
Hi podran participar totes aquelles persones que siguin d’Alguaire.
S’ha de fer la inscripció prèvia del 15 al 25 de maig de 2020 per correu electrònic: cultura.alguaire@hotmail.com indicant el nom, cognoms i categoria a la que es presenta o el mateix dia del concurs, presencialment.

Tema
El tema de les pintures haurà de fer-se en racons i punts d’interès d’Alguaire (Pl. Església, Pl. Sant Faust, Pl. Peretó, C/ Merli, Sagrat Cor...).

L’obra
Tècnica pictòrica lliure.
Les mesures dels suports són lliures i hauran d’anar preparades amb un sol color de fons i un suport rígid.
Cada artista podrà presentar una sola peça que haurà de segellar abans de començar el concurs i que obligatòriament haurà de signar i datar abans d’entregar-la al jurat.

Dates, inscripció i recepció
El concurs tindrà lloc el dissabte 30 de maig de 2020.
Els participants hauran de presentar-se el mateix dia 30 a la Sala d’Actes de l’Ajuntament, a les 10.00h. i en aquest moment es segellarà la tela o suport desitjat i tindran fins a les 13.30 h. del migdia per entregar els obres al mateix punt. No s’acceptaran obres fora d’aquest horari.
Si per causes meteorològiques el concurs no es pogués dur a terme, l'organització podrà determinar una altra data, que serà notificada als participants.

CATEGORIES
- Categoria infantil/juvenil: Fins als 16 anys
- Categoria adults: A partir dels 17 anys

El Jurat
El jurat serà presidit per la regidora de Cultura i persones relacionades amb el món de les arts plàstiques. El seu veredicte serà inapel•lable.
El jurat es reunirà una vegada acabat el concurs a la Sala d’Actes de l’Ajuntament.
El Jurat es reserva el dret de declarar el premi desert.

Premis i exposició
El lliurament de premis es farà al mes de juny. Els artistes premiats han de ser-hi presents a l’hora de lliurament dels premis. En cas de no ser així, l’Ajuntament es reserva la disposició de l’obra i del premi.
Les obres que obtinguin premi quedaran en propietat de l’Ajuntament d’Alguaire, que en podrà fer l’ús que cregui convenient. Les altres peces, s’exposaran a la Sala d’Actes de l’Ajuntament durant la Festa Major (setembre) i durant els mesos de novembre i desembre de 2020 es podran passar a recollir per les oficines de l’Ajuntament d’Alguaire.
El sol fet de participar en aquest concurs pressuposa la total i plena acceptació d’aquestes bases.

PREMIS

Categoria Adults
PRIMER PREMI 200€
SEGON PREMI 100€

Categoria Infantil
PRIMER PREMI 50€ i material escolar i pictòric
SEGON PREMI 30€ i material escolar i pictòric

Altres
L’Ajuntament d’Alguaire recorda a tots i totes que a l’hora de pintar els participants han de mantenir les distàncies de seguretat establertes.