Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament d'Alguaire organitza la Marató 2019 junt amb altres entitats de la vila

Cartell del programa de la Marató 2019
Cartell del programa de la Marató 2019

DILLUNS 25 NOVEMBRE 2019

La vila d'Alguaire es torna a involucrar un any més en una nova edició de la Marató que aquesta vegada va destinada a les malalties minoritàries. L'objectiu és fomentar i promoure la recerca biomèdica, així com la sensibilització social sobre les malalties que es tracten a la Marató de TV3, mitjançant campanyes de participació ciutadana i actes de difusió i educació.

Des de l'Ajuntament d'Alguaire junt amb altres entitats i associacions del poble s'han organitzat tot un conjunt d'activitats per a tots els públics, els beneficis dels quals, aniran destinats íntegrament a la Marató. En aquesta edició hi participen més d'una vintena de col·lectius de la localitat que han preparat tots els actes entre els quals podem trobar partits de futbol, concerts, campionats de botifarra, bingo solidari, etc.

Us animem a participar i a col·laborar d'una bona causa com aquesta que ens afecta a tots i totes prenent part de totes les activitats organitzades que tindran lloc a la vila en les diferents dates que s'ofereixen.