Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nou mobiliari urbà

S'ha apostat per una línia SOSTENIBLE de MOBILIARI URBÀ RECICLAT, fabricat amb plàstic reciclat i reciclable, tant els peus com els llistons, són de plàstic recuperat de la fracció d’envasos de la recollida selectiva i no requereixen manteniment.

DILLUNS 03 MAIG 2021

El passat mes d'abril l'Ajuntament, va realitzar diverses actuacions de manteniment, substitució i adquisició de mobiliari urbà en diferents espais del municipi.
S’han renovat els bancs de la Pl. La Sardana, que ja estaven molt deteriorats. S’han substituït els bancs existents i s’han incorporat quatre bancs tipus cadira per poder crear nous espais que afavoreixin la socialització.
 
En aquest cas, el consistori ha apostat per una línia SOSTENIBLE de MOBILIARI URBÀ RECICLAT, fabricat amb plàstic reciclat i reciclable, tant els peus com els llistons, són de plàstic recuperat de la fracció d’envasos de la recollida selectiva i no requereixen manteniment.
 
Cada banc equival a 40 kg. de plàstic provinent dels envasos que separem al contenidor groc i que després d’un procés de selecció i posterior premsat acaben sent uns llistons de gran densitat i resistència.
 
S’han realitzat accions de manteniment i pintura als bancs de la Pl. de l’Església. Al llarg del Passeig de la Roca s’han col·locat 5 bancs nous, els quals permetran descansar i gaudir d’uns moments de tranquil·litat i també s’ha tornat a instal·lar la font. Finalment, al C/ Calvari s’ha col·locat un banc juntament amb dues jardineres.

Galeria d'imatges