Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notícies

Concurs de contes "Sant Jordi confinat"

Actualització: El relat guanyador al Concurs de contes Sant Jordi confinat ha estat: El drac que no volia ser drac de Gemma Ventura. Es decideix atorgar un accésit al conte: Sant Jordi versió 2020 d'Elena Riu i Pol Bañeres. Enhorabona!

Desinfecció dels carrers de la vila

Tal com dicten les autoritats sanitàries i amb coordinació amb el CAP d’Alguaire s’ha procedit a la desinfecció dels carrers del poble i zones més crítiques per tal d’evitar focus propicis per a l’expansió del COVID19, així com també dels espais públics de més afluència de gent com els establiments comercials , farmàcia, places, parcs i edificis municipals. Aquest procediment de desinfecció s’anirà fent periòdicament i sempre sota les directrius que estipula el Departament de Salut de la Generalitat.

Adhesió de l’Ajuntament d’Alguaire al “MANIFEST DELS ENS LOCALS DAVANT LA CRISI DEL CORONAVIRUS”

Atesa la situació creada per la pandèmia del Covid-19, l’Associació Catalana de Municipis i Comarques(ACM), l’Associació de Micropobles de Catalunya i la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) han acordat un manifest conjunt per exposar la posició i les demandes del món local català davant l’actual moment de dificultat, al qual manifest demanen l’adhesió dels ens locals del nostre país.

Document Actions