Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Ampliació de la biblioteca

L'Ajuntament, ha considerat oportú fer una amplicació de la biblioteca, en concret, crear una nova zona infantil.En aquest moment, s'han finalitzat les obres de remodelació, s'ha instal·lat el nou parquet i s'han pintat les parets, quedant integrada completament dins de l’espai. La nova ubicació pels més menuts, ocuparà la sala on hi havia l’antic Llegat Lladonosa que s’ha traslladat a la sala del costat i on ara, també està ubicat de manera més oportuna per al manteniment de la seva col·lecció, fent-la més accessible i àmplia. La nova zona infantil anirà adreçada a nens i nenes de 0 a 12 anys, amb materials per a cada franja d’edat, un espai de bebeteca i un racó de pares. A més, en una de les parets hi haurà una gran obra de l'artista local Montseta Vendrell. Així mateix, es crearà un espai per als joves de 13 a 16 anys molt més informal. Ben aviat es muntarà el mobiliari i esperem que estigui disponible a partir del primer trimestre de 2021.

Grup de lectura virtual

Degut a l'actual situació, la biblioteca ha creat amb alguns membres del grup de lectura presencial, el grup de lectura virtual. Les reunions són online i per inscriure's només cal que contacteu amb la biblioteca i us explicarem el funcionament. Podeu fer-ho a biblioteca@alguaire.cat o al 973 75 68 16. La durada d'aquest format online serà la mateixa mentre no ens puguem reunir presencialment, a partir d'aquell moment, aquesta activitat finalitzarà continuant amb el format habitual de reunions a la biblioteca. Properes connexions: 28 d'abril a les 17,30h. 19 de maig a les 17,30h.

"Mirall trencat, de Mercè Rodoreda, o la novel·la total"

El dimecres 19 de maig a les 17,30h tindrà lloc als jardins exteriors de la Casa Sociocultural, una xerrada distesa entorn al clàssic de la literatura catalana "Mirall trencat" de Mercè Rodoreda. L'acte, anirà a càrrec de la professora de la UAB, Neus Real. Es parlarà de LA HISTÒRIA. Quina mena d'història explica la novel·la, i com l'explica? ELS PERSONATGES. Com són els personatges? EL TEMPS. Quan té lloc la història, i quins efectes hi té això? Es parlarà de la vostra experiència amb aquesta lectura. Es comptarà amb les mesures de distància necessàries i serà a l'aire lliure. Activitat adreçada al grup de lectura però extensible a tothom (prèvia inscripció). És important haver llegit el llibre per seguir i entendre millor els comentaris. Amb el suport d'"Espais escrits" i del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya.

Document Actions