Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca Municipal

La Biblioteca Josep Lladonosa i Pujol d'Alguaire és un centre de cultura que facilita l’accés a la informació de manera lliure i gratuïta a tots els vilatans i vilatanes. Es va inaugurar el 21 de gener de 1990. Està integrada dins del Sistema de Lectura Pública de la Generalitat de Catalunya i depèn de l'Ajuntament d'Alguaire.

La Biblioteca Municipal, entre els seus objectius, pretén satisfer les necessitats de lectura, informació i lleure dels alguairencs i alguairenques; així com promocionar el foment a la cultura i ser un centre d'accés a la informació.

Per fer-se el carnet, només cal que ompliu la inscripció amb les vostres dades personals. Al dia següent, el tindreu a la vostra disposició. Fer-se el carnet és gratuït. En cas de pèrdua, caldrà abonar la quantitat de 3€ per a fer el duplicat. Tenir el carnet de préstec de la biblioteca d'Alguaire dóna dret a utilitzar el servei de préstec de qualsevol de les biblioteques que integren el Sistema de la Lectura Pública. Això és, biblioteques de Girona, Tarragona i Lleida.