Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa Major de setembre

És imprescindible demanar cita prèvia per assistir a tots els actes de la Pl. La Sardana passant personalment a l'Ajuntament a apuntar-se o trucant al 973 75 6006 del 16 al 24 de setembre en horari d'oficina o fins a completar l'aforament. * Es reservarà amb rigorós ordre d'inscripció. * Es prioritzarà els empadronats al municipi. * Es podran reservar grups de 10 persones com a màxim. * El recinte s'obrirà una hora abans de l'acte. * Es podrà accedir al recinte un cop hagi arribat tot el grup (i us acompanyaran als seients reservats). * És obligatori l'ús de mascareta.
Castell de focs

El Castell de focs de la Festa Major de setembre tindrà lloc el diumenge dia 27 a les 22,00h al costat del pavelló municipal. Us adjuntem les mesures de seguretat a tenir en compte 👌 * Important: Queda prohibida la presència de públic.

Pregó de Festa Major

Aquest és el pregó que va tenir lloc el divendres dia 25 a càrrec de la Sra. Maria Soler Sala, doctora en història, arqueòloga i professora de la Universitat de Barcelona i directora de les excavacions al monestir santjoanista d'Alguaire. Per exprés desig de la pregonera, s’ha publicat tal i com constaven els seus apunts.

Document Actions