Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Centres culturals

Casa Sociocultural

Aquest edifici, ubicat a la Plaça Peretó número 1 està composat per:

- Llar de Jubilats (planta baixa)

- Consultori mèdic (planta baixa) i (1r pis pendent d'inauguració)

- Gimnàs municipal (1r pis)

- Biblioteca Municipal Josep Lladonosa i Pujol on hi ha també l’Arxiu i  el llegat de l’historiador Josep Lladonosa i Pujol (1r pis)

 

Biblioteca Josep Lladonosa i Pujol

Ubicada al 1r pis de la Casa Sociocultural, la Biblioteca Josep Lladonosa està al dia en les novetats literàries i l’actualitat. Podreu trobar tota la informació que necessiteu i, a més, qualsevol inquietud o projecte que penseu que pot portar-se a terme i que tingui a veure amb la lectura, serà ben rebuda. Telèfon: 973 756 816 o biblioteca@alguaire.cat (podeu trobar més informació de la biblioteca a l’apartat Cultura d’aquesta web).

 

Espai Jove

Aquest local està situat a l’edifici conegut com l’Antiga casa del Sr. Àngel, amb adreça al carrer Merli, 13 baixos.

Segons el conveni subscrit entre l’Ajuntament d’Alguaire i el Departament de Medi Ambient i Habitatge, es feu una promoció d’uns 14 habitatges de lloguer i de protecció oficial, aparcaments i trasters.

A la planta baixa, d’uns 270 m2, s'hi ubica l'Espai Jove “Lo Trull” un espai polivalent on s’hi fan cursos, conferències, reunions i altres actes culturals.  Dins aquest espai, també s'hi ubiquen les instal·lacions de l’emissora municipal (EMUN FM Radio, Alguaire dial 96.5).

 

Cambra Agrària

En l’edifici que antigament s’utilitzava com a Cambra Agrària, situat al carrer Pati, 10, actualment està destinat a local de reunions d’algunes de les entitats i associacions locals.

 

Sala d'Actes de l'Ajuntament

Ubicada al 1r pis de l’Ajuntament (Pl. Església, 21), en ella s’hi realitzen els Plens municipals, el lliurament del premi Josep Lladonosa d’Història Local dels Països Catalans així com reunions de diversos col·lectius.

 

Esbart Alguairenc Bell-Camp

L’Esbart, tot i ser d’utilització privada, manté un conveni amb l’Ajuntament de manera que es pugui fer servei de les instal·lacions en activitats o actes de caràcter públic com són la Fira de Maig, Festa Major de Setembre, Dia dels Reis, Festa de Sant Antoni, celebració de l’11 de setembre i altres de caràcter extraordinari que puguin sorgir.