Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Centres esportius

Pavelló poliesportiu

El pavelló poliesportiu municipal és una instal·lació esportiva de titularitat municipal dedicada a la pràctica d’activitats esportives, físiques i de lleure.

El pavelló compta amb una pista poliesportiva en planta baixa, graderies i vestidors i un gimnàs en planta primera. 

Les instal·lacions també són utilitzades pels alumnes de primària de l’Escola Teresa Bergadà en l’assignatura d’Educació Física així com per diverses activitats organitzades per l’Ampa i Clubs esportius locals.

 

Camp de futbol

A la part alta de la Zona Esportiva del municipi es situa el Camp de Futbol municipal. L’espai compta a part de la zona de joc amb graderies i vestidors.

 

Pista de Padel

Enfront del Pavelló poliesportiu s’ubica una pista de pàdel, de propietat municipal.

 

Piscines municipals

El recinte de les piscines municipals compta amb una piscina olímpica, una piscina familiar amb dues zones de bany i una piscina infantil. També hi ha zona de bar, pista de tennis, zona d’esbarjo amb barbacoes, gespa i parc infantil. Es troben al camí de la Portella s/n, i el telèfon és 973756465.

 

Pista de tennis

Ubicada al mateix recinte de les piscines municipals.

 

Gimnàs municipal

Ubicat al primer pis de la Casa Sociocultural, consta de dues zones, una d’elles equipada amb parquet, espatlleres i miralls on s’hi fan diverses activitats esportives i de salut.

 

Circuit d'Autocross

Es troba a l'anomenada "Serra del Convent", data dels anys 80, i està homologat per la Federació d'Automobilisme. Actualment no està en funcionament.